2010. január 5., kedd

játék, rosszul alvóknak


A játék lényege az, hogy ki talál több kis rákot a képen? (Megfejtések a hozzászólások között) Ezekkel a nálunk csak szimplán rákoknak nevezett Mud Crab-ekkel (sokszor kiderült már, hogy ami nálunk nincs arra nincs is szavunk és viszont) egy folyó torkolatban találkoztunk, apály idején. (akkor édes vagy sós víziek e?)Csinálnak egy kis alagutat és onnan járnak ki vadászni. Érdekes velük találkozni, amint mész a homok felé és rengeteg kis lyukat látsz, majd mész még pár lépést és azt veszed észre, hogy előtted a kép pixelekre esett szét, egy pillanatra megmozdult, de aztán megint minden nyugodt. Gondolkozol egy darabig, hogy hallucinálsz e, hogy biztos csak úgy láttam mintha... Ez kétszer-háromszor megismétlődik, aztán leesik, hogy rengeteg 1-3cm-s rákot látsz, amik ugyan olyan színűek mint a homok és villámgyorsan hazaszaladnak, ha két méteren belül vagy. Érdemes leguggolni ilyenkor, mert rövid időn belül kezdenek előbújni és öt perc után megint sokan lesznek körülötted.

Zsolt

5 megjegyzés:

  1. Jó kis álomhozó játék! :-)

    VálaszTörlés
  2. a hujeseg bezzeg megy... :)

    ezek a rakok, amiket a kepen latunk 1-3 cmesek? vagy ezeken kivul is vannak, csak azok nem latszanak a kepen?

    ui: plz maskor nagyobb felbontasban tedd fel a kepeket...éted, mámamá gyors internetunk van...és szeretnónk élvezni a képeidet!

    VálaszTörlés
  3. a követelőzés az bezzeg megyen mi?!
    persze nagyobb rákok, mi?! ezek az 1-3 centisek, aszt'ha jóviselkedsz maj lesznek 5 centisek is! esetleg születésnapodra tíz, he! Nem tehetekróla ennyire láccanak teleobjektívvel, elégeggyé meg, nekem se vót jobb kiskoromba! (namennyé szépen jáccani!)
    tsókol apád
    zs

    VálaszTörlés
  4. jovanna, most látom milyen aranyosak ezek az 1-3 centis elsővilágháborús tankok... :)

    VálaszTörlés